Pages

Thursday, November 19, 2009

Sungai Kelah



Yang nih pun dah lama..masa tuh mama dgn abah plan nak pegi PD, attend seminar Hai O dengan jalan-jalan sekali. Lagipun maksu ada kat sana. tapi nak dijadikan citer keta buat hal. Slow sikit je enjin mati serentak dgn alarm. Memang xtau nak cakap pe, pegi bengkel pun takleh detect sebab pe. Hangin punn ada, sedih pun ada. Dah siap beg dah, macam2 bekal dah siap.Last2 plan tak jadi.

Sampai le abah bawak pegi 1 bengkel tuh, and selongkar punya selongkar (cakap abah le), mekanik tuh jumpa 1 wayar telah diputuskan...bukan wayar alarm.ntah le mama bukan faham sgt.Tapi syukur sangat2 keta dah ok balik.Ada hikmah le tuh, buatnya kalau pegi PD juga tapi keta rosak tgah jalan lagi haru.Alhamdulillah, Allah nak jaga anak-anak mama.

So...mama dgn abah decide nak bawak juga anak-anak pegi 1 tempat.Tapi tak tau kat mana.Pastu tingat aunty Ainn punye blog citer dia pegi Sungai Kelah.Apa lagi..Jom abah!

1 comment:

Mummy Dzeiqry et Dzahra said...

pnaz,mimpi ape update blog nih?hehehe
anak2 ko semua da besar. syifa nmpk lain bile da besar ni.bdn semnagat. truskn updat blog yer..aku lum bersalin lg ni//lambat plak kalo ni,kalo ikuut anak2 sblm ni,da branak daaaa..adoii..cepat laaa...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers